Vi har trua på at innbyggerne også her ønsker og har behov for å møte levende og engasjerte rådgivere, sier lokalbanksjef for Sparebank 68° Nord i Lofoten Werner Martinsen.

Han har over tid opplevd sterk vekst og god respons i hele Lofoten, og har derfor stor tro på etableringen. 

- Vågan er et av de store vekstområdene her ute, og i så måte meget interessant både når det gjelder person- og bedriftsmarkedet. I forhold til vår ambisjon om tydelig tilstedeværelse på den 68-ende breddegrad, er dette både en riktig og viktig nyetableringen, legger han til.

Venter med åpningsfesten
Selv om Martinsen har lyst til å markere det hele med skikkelig åpningsfest, velger han å la det foregå i stille og rolige former i forhold til pandemien vi fortsatt er inne i.

-  Planen er å ta det igjen når forholdene tillater det, og vi er allerede i dialog med flere som skal bidra når den tid kommer, informerer Martinsen som har hatt ansvaret for etableringen sammen med Lokalbanksjef i Harstad, Frank Kulseng.

Teamet på plass
Innenfor veggene i de moderne lokalene i Kjolestuegården venter tre spente og dyktige rådgivere som alle er rekruttert i forbindelse med etableringen av Svolvær-kontoret.

- Vi har vært heldige å fått på plass et flott team som venter spent på å komme skikkelig i gang i Vågan. Nå ser vi alle frem til å være daglig til stede å tilby bankens tjenester til enda flere i denne spennende delen av Lofoten, avslutter Martinsen. 


Velkommen til oss!