I 20 år har Sparebank 68° Nord hatt samarbeidsavtale med Harstad Kulturhus. Solkonsertene har vært en populær kulturbegivenhet i Harstad hver januar i mange år. En suksess kan gjerne gjentas og videreføres. I år har vi i Sparebank 68° Nord sørget for at publikum i hele vårt område får delta i feiringen av at sola er tilbake. I Harstad blir det lunsjkonserter kl. 11.30 og 13.00 torsdag 16. januar.

Så inviterer vi barnehagene på Leknes til solkonsert i Meieriet kultursenter tirsdag 21. januar på formiddagen, mens det arrangeres voksenkonsert kl. 19.00 samme dag.

Solturneen fortsetter til Kulturfabrikken på Sortland onsdag 22. januar med kveldskonsert for voksne kl. 19.00 og konsert for barnehagen på formiddagen torsdag 23. januar.

På kveldskonsertene vil Ola Bremnes fortelle om året som har gått i nyskrevne vers, og mellom strofene blir det mye fin musikk. Vi får høre både instrumentale stykker og sanger av Ola Bremnes.

Barna på 68nord skal for anledningen ha pyntet seg med soldrakt eller hodepynt og fått øvd på sangene i barnehagen den siste uka før konsert.

Billetter:

Harstad kulturhus

Meieriet kultursenter

Kulturfabrikken Sortland