Rabatterte Fæsterålen-billetter

Sparebank 68° Nord tilbyr rabatterte billetter til Fæsterålen

Sparebank 68° Nord er stolte av å kunne tilby våre kunder et eksklusivt tilbud på helgepass til Fæsterålen. Som lokalbank er vi opptatt av å gi noe ekstra til våre kunder, og nå har vi 50 billetter til en redusert pris på 1590,- kroner, sammenlignet med den ordinære prisen på 1990,-. Dette betyr at du kan spare hele 400 kroner per billett!

Kjøp rabatterte 68° Nord-billetter her!

- Vi ønsker å gi noe tilbake til våre kunder, og dette spesialtilbudet er en måte vi kan vise vår takknemlighet på, sier banksjef Yngve Oshaug i Sparebank 68° Nord. Som din lokale bank er vi alltid her for å gi deg gode økonomiske råd, og her er et: det er alltid smart å spare der du kan. 400 kroner spart er 400 kroner ekstra på sparekontoen, legger han til med et smil.

Det er kun 50 billetter tilgjengelig til denne prisen, så det gjelder å være rask! Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve Fæsterålen til en redusert pris.



Sparebank 68° Nord er banken som bryr seg om lokal verdiskapning, og dette tilbudet er enda et bevis på vårt engasjement for Vesterålen og våre kunder. Vi håper du benytter deg av sjansen til å få en fantastisk festivalopplevelse til en lavere pris.

- Vi er svært glade for å kunne samarbeide med Fæsterålen om dette tilbudet, sier banksjef Yngve Oshaug.
I tillegg til dette spesialtilbudet er det en god anledning for deg som vurderer boliglån å bli bedre kjent med oss i Sparebank 68° Nord. Besøk vår nettside for å sikre deg billetter til rabattert pris.

Kjøp rabatterte 68° Nord-billetter